AIRPORT POP UP

Merkbeleving op de luchthaven Schiphol.
In winkels, in de vertrekhal of nabij de gate.
Aircommerce neemt de gehele organisatie uit handen.

Consumenten winkelen steeds vaker online. Fysiek winkel bezoek daalt gestaag. Onderzoek geeft aan dat consumenten, in plaats van fysiek winkelbezoek, hun schaarse vrije tijd liever besteden aan het gezin, familie en vrienden en teleurgesteld zijn in de fysieke winkelbeleving.

Tegelijkertijd geven veel consumenten aan dat zij een product werkelijk willen hebben ervaren alvorens tot een aankoop over te gaan. Waar komen consumenten nog wel in aanraking met uw product? Op de luchthaven Schiphol.

Vanaf het passeren van de veiligheidscontrole tot aan het moment van aan boord gaan beleven ze een unieke periode, het Gouden Uur. Positief gestemd door de aankomende reis en prettig ‘gevangen’ in een mondaine winkelomgeving. Eindelijk tijd om te ontdekken. Merken, producten, nieuwe introducties of klassiekers die ze nog nooit écht onder ogen hebben gekregen. Vasthouden, proeven, passen en proberen. Met merk promoties op de luchthaven Schiphol wordt het verschil gemaakt.

Airport Pop Up faciliteert merken en winkeliers bij product verkoop en merkbeleving op de luchthaven Schiphol. Wij creëren tijdelijke pop ups & bedenken merk promoties in luchthaven winkels. In de vertrekhal, nabij de gate of op de winkelvloer. Gericht op lange termijn brand-building, op directe verkoop op de luchthaven of op directe aanschaf door de reiziger bij thuiskomst. Wij werken voor diverse nationale- en internationale merken en kunnen de gehele activatie -van media inkoop tot dagelijkse operatie op de luchthaven- voor u verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Meer dan tien jaar ervaring op Schiphol.
  • Eén centraal aanspreekpunt voor uw luchthaven activiteiten.
  • Uitstekende samenwerking met partners op de luchthaven en daarbuiten.
  • Concept gedreven aanpak met keuze uit totaal aanbod: Strategie, creatie, realisatie & evaluatie.

ONZE PARTNERS

Door strikte veiligheidseisen & afwijkend consumentengedrag zijn luchthavens anders dan overige retail omgevingen. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde partners die ervaren zijn op luchthaven gebied.

AIRCOMMERCE

Airport Pop Up is onderdeel van Aircommerce, specialist op het gebied van verkoop- en marketing op luchthavens wereldwijd.