Neem contact op

Stuur ons een bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

VEELGESTELDE VRAGEN

Nog niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn? Lees enkele van onze veel gestelde vragen en stuur ons dan een bericht.

Ja. Wij kunnen op alle internationale luchthavens Airport Pop Ups voor uw realiseren. In de praktijk werken wij voornamelijk op grote internationale hubs zoals Amsterdam, Dubai, Londen, Parijs, Singapore, etc..

Ja, dat kan absoluut. Dankzij onze flexibele structuur zijn wij uitstekend in staat op met diverse soorten bureaux samen te werken op luchthaven gebied.

Ja. Naast het in-house ontwikkelen van succesvolle luchthaven pop up strategieën & activaties, kunnen wij ook reeds bewezen concepten uitvoeren op diverse passende luchthavens.

Ja. Op de eerste plaats bevindt zich in nagenoeg al onze luchthaven pop up activiteiten een duidelijke verkoop component. Vaak in de vorm van het doorvertalen van de merkbeleving naar de winkelvloer van luchthaven winkels of door het faciliteren van online bestellingen. Rechtstreeks vanaf de luchthaven danwel vanuit huis bij thuiskomst.

Daarnaast is ons moederbedrijf AirCommerce al vele jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van verkoop mogelijkheden op luchthavens. Zowel het verbeteren van de verkoop van merken die reeds actief zijn als het opstarten van geheel nieuwe verkoop trajecten op luchthavens.

Bel

Bel ons vandaag nog. Vertel ons over uw merk, uw klant of uw uitdaging. Stel uw vraag over Travel Retail of over Airport Pop Ups. We zijn even goede luisteraars als luchthaven marketing specialisten.

Ons telefoonnummer: 020 – 894 3240.

Ontmoet

U bent van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam voor een goede kop koffie & een vrijblijvend gesprek. Of nodig ons uit om bij u langs te komen. Wij kijken er naar uit om een klein onderdeel te mogen uitmaken van uw nieuwe grote avontuur.

Email

Stuur ons uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk. Doe het vandaag nog. Klik hier om naar ons contact formulier te gaan.